Een paar streepjes voor op de rest!

Wij koppelen een grondige zoekactie aan een doortastende aankoopmakelaar.

In de makelaardij hebben wij ervaren dat de woningmarkt 180 graden is gedraaid. De vraag is ongekend groot. Het aanbod is historisch klein. Maar er zijn gelukkig nog steeds veel mensen die willen kopen en verkopen. 

Door te werken met kwalitatief hoogwaardige zoekprofielen* die wij heel gericht in de markt bekend maken, zijn wij in staat om woningeigenaren die (oriënterend) nadenken over verkoop te overtuigen. Wij kunnen deze mensen door kwalitatief hoogwaardige woonvacatures overtuigen om te reageren!

Indien u als verkoper reageert op een woonvacature dan krijgt u na waardebepaling eerst te horen wat uw huis waard is. Vervolgens mag u zelf een vraagprijs bepalen. Op basis van de uitnodiging die de waardebepaling in combinatie met de vraagprijs vormt vinden vervolgens bezichtigingen en eventueel onderhandelingen plaats. 

Elke woonvacature vertegenwoordigt een serieuze zoeker. Daar mag u van uit gaan. Dit betekent ook dat wij gericht op zoek zijn naar marktconforme transacties. Geen gelukzoekerij of ongeoorloofd opportunisme. 

De aankoopmakelaar die voor u via woonvacature.nl aan het werk gaat heeft duidelijk een streepje voor op zijn lokaal actieve collega's. Deze makelaar beschikt namelijk als enige in uw zoekgebied over toegang tot woonvacature.nl.

Via uw makelaar heeft u de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de onderscheidende faciliteiten die woonvacature.nl biedt. Hierdoor heeft u als zoeker ook een aantal streepjes voor op de markt!

 

 (*Onze zoekprofielen zijn nooit gratis en vrijblijvend geplaatst maar altijd gekoppeld aan een officiële opdracht tot dienstverlening voor aankoopbegeleiding)