Hoe werkt dat eigenlijk? dat woonvacature.

Wij gaan met onze doortastende methode écht op zoek naar hét huis dat bij ú past

Hoe werkt dat eigenlijk? dat woonvacature.

Woonvacature.nl helpt u bij het vinden van het huis dat nog niet te koop staat!

Op woonvacature.nl vindt u uitsluitend serieuze zoekers. Mensen die écht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Elke woonvacature vertegenwoordigt een zoeker die heel graag een huis wil kopen of huren. Onze zoekers  zijn doorgaans bekend met het aanbod via de bekende kanalen. Mocht uw huis echter al te koop staan via een aanbodsite en denkt u dat uw woning past in het door ons omschreven profiel, dan mag u uiteraard reageren. Wij nemen elke reactie serieus. Er is geen ruimte voor nep-vacatures. Voor uw geruststelling: Elke woonvacature is gekoppeld aan een officiële opdracht tot dienstverlening met één van de bij ons aangesloten makelaars. 

Onze aangesloten makelaars vindt u in heel Nederland. zodoende bent u verzekerd van de beste lokale expertise. Elke makelaar heeft zijn of haar eigen inschrijving bij woonvacature.nl. Dit betekent dat u te maken heeft met één contactpersoon tijdens uw zoektocht. Uw eigen persoonlijke aankoopmakelaar. 

Uw eigen woonvacature

Wij werken samen met u aan een uitgebreid zoekprofiel. Dit doen wij door een woonvacature samen te stellen. Hierbij voeren wij een heel aantal aspecten in. Waardoor het voor verkoper duidelijk wordt dat u een serieuze partij bent. Sterker, wij overtuigen de verkoper om met u in gesprek te treden! Hoe ziet uw persoonlijke situatie er uit? Waarom zoekt u een andere woning? Wat zijn de eigenschappen van het huis van uw dromen, In welke plaats, wijk en straat staat het huis dat u zoekt. Wat is uw budget, wat zijn uw kwaliteiten? Welke voordelen kunt u de verkoper bieden? U kunt 20 favoriete huizen aanwijzen. Deze woningen hoeven niet te koop te staan.

Wilt u een vacature plaatsen?

Wij zoeken voor u in in héél Nederland. Wij kunnen u ook helpen als u zoekt in een ander gebied dan waar u zelf woont.
Wij gaan letterlijk voor u op zoek naar het huis dat nog niet te koop staat! Als u onderstaand aanmeldformulier invult dan heeft u een goede eerste stap gezet!   

Gecombineerde zoek- en aankoopopdracht

Als u een zoekopdracht plaatst bij woonvacature.nl geeft u meteen een aankoopopdracht aan uw persoonlijke aankoopmakelaar. De zoekopdracht geldt voor een periode van zes maanden.

Aan de hand van uw zoekprofiel kunnen wij op zoek gaan bij bekend en (nog ) niet bekend aanbod. Dat maakt de woonvacature uniek! 

Aanmeldformulier

Houdt de knop CTRL ingedrukt om meerdere types te selecteren.

Ik wil ook dat woonvacature een huis voor mij vindt!

Wij gaan met onze doortastende methode écht op zoek naar hét huis dat bij ú past

Ik wil ook